Το συγκρότημα μας είναι ένα μικρό όμορφο τουριστικό κατάλυμα μόλις 20 δωματίων όπου δεν δημιουργούνται συγκεντρώσεις καλεσμένων στους κοινόχρηστους χώρους.

Βρίσκεται στον πιο δημοφιλή οικισμό του Πόρου, το Ασκέλι και μόλις ελάχιστη απόσταση 2 χλμ από το λιμάνι και 100μ. από την μαγική παραλία Ασκέλι με 5 λεπτά περίπατο έτσι ώστε δεν θα χρειαστείτε μέσα συγκοινωνίας. Επίσης με ένα ταξί σε μόλις 4-5 min και με μόλις 4-5 ευρώ μπορείτε να κινηθείτε οπουδήποτε μέσα στην πόλη, στο λιμάνι κλπ.

Από πολύ νωρίς από τις αρχές Μαρτίου, με το που δημιουργήθηκε το πρόβλημα της πανδημίας, ξεκινήσαμε να σκεφτούμε τρόπους διαφύλαξης των καλεσμένων με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας που ούτως ή άλλως ήταν και είναι προτεραιότητά μας, διευκρινίζοντας ότι τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα απολύμανσης, ιδιαιτέρως στα δωμάτια με αυξημένη ευαισθησία. Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα συγκεκριμένα άτομα και έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται σε κτίσματα που έχουν απόσταση μεταξύ τους και ξεχωριστούς εισόδους αποφεύγοντας τον συνωστισμό.

Η Ελλάδα είχε ελάχιστα θύματα και ιδιαιτέρως ο Πόρος και τα γύρω νησιά κανένα.

Μετά από όλα αυτά είμαστε έτοιμοι και ανταπεξέλθουμε με απόλυτη ασφάλεια στις υψηλές προσδοκίες των καλεσμένων μας και να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, όπως κάθε χρόνο, στο κατάλυμα μας.

Φιλικά,
Οικογένεια του Kostis Villas