Παρακαλείτε η ορθή τήρηση των ωρών check in 15:00 και check out 11:00 έτσι ώστε να επιτυγχάνεται επιμελώς σωστή απολύμανση και επαρκής φυσικός αερισμός του δωματίου.

Πλήρης απαγόρευση εισόδου στα δωμάτια και σε κοινόχρηστους χώρους σε μη διαμένοντες.

Για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση του καταλύματος οφείλει να τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο ξενοδοχείο -όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email)-, ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.

Να σημειωθεί ότι δίδεται προσοχή στο Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ότι τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας.

Μεταξύ των αναχωρήσεων - αφίξεων των καλεσμένων πραγματοποιείται γενικός καθαρισμός - απολύμανση των δωματίων σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον ιό Covid – 19 και ενίσχυση υπηρεσιών υγιεινής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με ατμοκαθαριστή και με την μέθοδο ψυχρής εκνέφωσης με διοξείδιο του χλωρίου.

Κατά την διαμονή σας, θα αποφεύγονται συχνοί καθαρισμοί των δωματίων αλλά υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν αιτήματος σας, για επιμέρους καθαριότητα όπου απαιτείται.

Απολύμανση των key cards

Τοποθέτησή τους σε ειδικό δοχείο προς απολύμανση προς αποφυγή διασποράς μόλυνσης.

Τηρείται τακτική καθαριότητα - συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων.

Αποσκοπώντας στην κατά το δυνατόν μείωση του χρόνου παραμονής του αέρα σε ένα δωμάτιο, επισημαίνονται τα κατωτέρω σε ότι αφορά τη χρήση των κλιματιστικών μηχανημάτων στα δωμάτια, όπου αυτό είναι εφικτό:

  • Αύξηση της παροχής του φρέσκου αέρα σε όλες τις κλιματιστικές μονάδες και πλήρης αποφυγή της ανά κυκλοφορίας του αέρα.
  • Σε κάθε περίπτωση συστήνεται ότι θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τον συνεχή ή τουλάχιστον συστηματικό φυσικό αερισμό του χώρου μέσω ανοιγμάτων (παράθυρα, εξωτερικές θύρες) ακόμη και με παράλληλη χρήση κλιματιστικών μηχανημάτων.

Σε περίπτωση που αντιληφθεί καλεσμένος συμπτώματα Covid – 19 (όπως πυρετός, ξηρός βήχας, καταβολή, πονόλαιμο, αρθραλγίες / μυαλγίες και ρινική συμφόρηση), οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τον υπεύθυνο εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος ή κάθε μέλος του προσωπικού του καταλύματος που θα είναι ενήμερο για την αποτελεσματικότητα του περιστατικού.

Κάθε μέλος του προσωπικού του Kostis Villas συμμορφώνεται αυστηρά με τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID - 19:

Τήρηση υγιεινής χεριών, σωματικών αποστάσεων (physical distancing) από τους πελάτες και το λοιπό προσωπικό σε όλους τους χώρους εργασίας, τους χώρους του καταλύματος και τους χώρους ανάπαυσης, αποφυγή αγγίγματος προσώπου και γενικά προσωπική και αναπνευστική υγιεινή.

Στην πισίνα μας είναι υποχρεωτικό το ντους με σαπούνι από το δωμάτιό σας, πριν την χρήση της (το εξωτερικό ντους δεν πρέπει να λειτουργεί κατόπιν πρόληψης διασποράς μόλυνσης Covid - 19).

Ο μέγιστος συνολικός αριθμός των εισερχομένων ατόμων στην κολυμβητική δεξαμενή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 άτομα ταυτόχρονα.

Πιστή τήρηση των ωρών λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής  για την βέλτιστη απολύμανση και επιτήρησή της.

09:00 έως 15:00 και 17:00 έως 20:00

Ορθή τήρηση ελάχιστης απόστασης 2μ. στις ξαπλώστρες μεταξύ σας ανά δωμάτιο καλεσμένων.